products

2TB PCBA για 2,5 ίντσα SATA ΙΙΙ εσωτερικό στερεάς κατάστασης Drive

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: faspeed
Αριθμό μοντέλου: PCBA
Λεπτομερής ενημέρωση
Τύπος διεπαφών: SATA ΙΙΙ 6Gb/s Βάρος: 90g
Συσκευασία: Αριθ. Τύπος: Εσωτερική 2,5 ίντσα SSD
Όρος στοιχείων: Νέος ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ: 2TB

Περιγραφή προϊόντων

 

Διεπαφή: SATAIII.

Διατήρηση στοιχείων: Τουλάχιστον 10 έτος, 100 χιλιάες φορές διάβασε και γράφει.

3 έτη εξουσιοδότησης.

Έτοιμος προς χρήση, καμία εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που απαιτείται, USB λεωφορείο-που τροφοδοτείται.

 

* SSD με τον ελεγκτή σειράς Phison S11
* Διεπαφή SSD: SATA ΙΙΙ 6GB/s, για την αυξανόμενη ανταπόκριση συστημάτων, αστραπιαίοι χρόνοι μποτών, και γρηγορότερη γενική απόδοση πέρα από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους πιατελών.
υποστήριξη *Trim, έξυπνο φερμουάρ, χαμηλής ισχύος *Management, κακή στατικής και δυναμικής ένδυσης ισοπέδωση διαχείρισης φραγμών.
* Κρύπτη DRAM: 32MB SDR
* Τύπος: 2.5»,

 

FAQ
Q: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ SSD και HDD;

Α: Και οι δύο είναι συσκευές αποθήκευσης. αλλά SSD με την καλύτερη αποτελεσματικότητα, ειδικά η ταχύτητα τυχαίας προσπέλασής του σημαντικά μπροστά από HD. Αλλά με την υψηλότερη τιμή, τόσο καταλληλότερη για την εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων στην πρακτική εφαρμογή. Το HDD με τη χαμηλότερη τιμή και την πιό αργή ταχύτητα. συνήθως χρησιμοποιημένος ως αποθήκευση για το στήριγμα στοιχείων.

Q: Όταν ξαναξεκινώ τον υπολογιστή μου. Συνειδητοποίησα ότι η αποθήκευση SSD γίνεται largger ή μικρότερος μερικές φορές. είναι οποιοδήποτε πρόβλημα με το SSD;

Α: Όταν οι μπότες λειτουργικών συστημάτων, θα υπάρξουν στοιχεία εργασίας γράφεται στο δίσκο λάμψης, έτσι θα υπάρξει διαφορετικός μεγαλύτερος ή μικρότερος όρος storge λόγω του differenent όρου του δίσκου λάμψης. Έτσι θα βρείτε ότι η υπόλοιπη ικανότητα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη ή μικρότερος, αυτά είναι κανονικές περιστάσεις.

Q: Πώς να χρησιμοποιήσει το SSD για να το προστατεύσει καλά κατάλληλα;

Α: Αυτήν την περίοδο, το μέσο χαρακτηριστικό γνώρισμα εξάλειψης SSD και ο ενσωματωμένος μηχανισμός διορθώσεων λάθους μπορούν να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής SSD. Αλλά γενικά, η διάρκεια ζωής SSD εξαρτάται από πώς χρησιμοποιείται και το περιβάλλον εργασίας, εάν μάζα και μακροπρόθεσμα μεγάλα στοιχεία αριθμών γραπτός ή χρησιμοποιημένος στο πλαίσιο του υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος. όποιος πιθανώς θα μείωνε τη διάρκεια ζωής SSD.

Q: Πώς να διαιρέσει SSD;

Α: Στα παράθυρα XP, παραδείγματος χάριν, μπορείτε να διαιρέσετε SSD μέσω της διαχείρισης πίνακα ελέγχου/εργαλείων/υπολογιστών διαχείρισης συστήματος/της διαχείρισης δίσκων, να επιλέξετε το εγκατεστημένο SSD, και να πιέσετε το σωστό κουμπί του ποντικιού, ο Τύπος προσθέτει το νέο δίσκο για να ολοκληρώσει.

Q: Όταν ανοικτός το αρχείο. το αρχείο - το όνομα ή το περιεχόμενο γίνεται αλλοιωμένο, γιατί αυτό συμβαίνει;

Α: Είναι το πρόβλημα επαφών συνήθως, μπορείτε επαν-βούλωμα και να σιγουρευτείτε τις διεπαφές SSD και την επαφή διεπαφών υπολογιστών αποτελεσματικά.

Q: Ποιοι είναι οι καθοριστικοί παράγοντες του SSD; σπόρος;

Α: Η γενική απόδοση SSD αποφασίζεται από τη σκληρή διεπαφή κίνησης (SATA, IDE, pci-ε, κ.λπ.), το ολοκληρωμένο κύκλωμα ελέγχου (πρόγραμμα), την απώλεια αποδοτικότητας (υλικολογισμικό), τον ισορροπώντας αλγόριθμο, το αρχικό εύρος ζώνης λάμψης και το σχέδιο κυκλωμάτων και τις διαδικασίες παραγωγής του πίνακα PCB.

Q: Τι τα 2 κανάλια 4 κανάλια 8 κανάλια 10 κανάλια σημαίνει;

Α: Σημαίνει το qty των τσιπ διαβασμένος και γράφει τα στοιχεία ταυτόχρονα. 2 κανάλια σημαίνουν 2 chips do reading και τα μέσα 10 writing.10-καναλιών πελεκούν στην ανάγνωση και το γράψιμο συγχρόνως, ανάλογα με τις διοικητικές ικανότητες του ολοκληρωμένου κυκλώματος ελέγχου. Το τσιπ ολοκληρωμένου κυκλώματος ελέγχου της INTEL 10 κανάλι μπορεί να διαχειριστεί 10 τσιπ που διαβάζονται και να γράψει τα στοιχεία ταυτόχρονα, τα οποία μπορούν πολύ να ενισχύσουν την ταχύτητα των στοιχείων ανάγνωσης και γραψίματος στην αποδοτικότητα εργασίας αύξησης. Αυτό δεν είναι μια ακριβής ερμηνεία, ακριβώς για να βοηθήσει εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν τις εργασίες SSD για να καταλάβουν την έννοια του καναλιού.

Q: Η απόδοση SSD degradate μετά από μια χρονική περίοδο;

Α: Στον προηγούμενο χρόνο. SSD donnot έχει τη λειτουργία ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗΣ. η απόδοσή της θα υποβιβάσει μετά από να χρησιμοποιήσει για κάποιο διάστημα, η απόρριμα-συλλεχθείσα λειτουργία στην ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ μπορεί να ταξινομήσει τα συναισθηματικά στοιχεία και να διαγράψει τα άχρηστα στοιχεία για να πάρει περισσότερο διάστημα. αυτό είναι καλό για την ανάγνωση στοιχείων να εξασφαλίσει SSD σχετικά στη καλή συνθήκη. μπορείτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε HDD σβήνετε για να αποκαταστήσετε την αρχική απόδοση. αλλά θα προτείναμε σε σας να μην χρησιμοποιήσουμε πάρα πολύ συχνά δεδομένου ότι θα έχει κάποια ατέλεια βαθμού στα τσιπ λάμψης.

Q: Για το IDE SSD. Όταν ανοικτός το αρχείο. είναι λίγο αργό; γιατί αυτό συμβαίνει; Πώς να το λύσει;

Α: Είναι ζητήματα συμβατότητας συνήθως, μπορείτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το νέο λογισμικό έκδοσης για να ανοίξετε το file.it μπορείτε συχνά να λύσετε το πρόβλημα.

10.Q: Ο δείκτης SSD είναι λάμποντας πάντα, διάβασε συνεχώς το δίσκο, είναι μια αποτυχία απόδοσης;

Α: Μπορείτε να κρίνετε από δύο βήματα:

1, αυτά τα φαινόμενα εμφανίζεται πρίν εισάγει το σύστημα: παρακαλώ ελέγξτε εάν η μητρική κάρτα και το SSD πλήρως έρχονται σε επαφή με. ή στη δοκιμή ακόμα μια φορά με ένα άλλο καλώδιο στοιχείων SATA
2, αυτά τα φαινόμενα εμφανίζονται μετά από να εισαγάγουν το σύστημα, έλεγχος εάν οποιοδήποτε λογισμικό στο λειτουργικό σύστημα διαβάζει και γράφει το SSD. Όπως το λογισμικό αντιιών, το σύστημα αποκαθιστά, ιός, Δούρειος ίππος, και ούτω καθεξής. μετά από αυτόν κλείστε τις διαδικασίες υποβάθρου στη δοκιμή πάλι.

Στοιχεία επικοινωνίας
sales